GREEKFOOD JORGOS

Recentebeoordeling


5 sterren uit 4656 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Greekfood Jorgos. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 19:51 Altijd heerlijk eten!
11 jul 2024 om 22:13 Nog steeds de beste Gyros van Zeist. Altijd supersnel bezorgd ook. Bezorger een fooi geven ging alleen mis via Thuisbezorgd maar ik zal binnenkort wel even langslopen als ik weer in de buurt ben.
11 jul 2024 om 19:23 Jorgosssss altijd weer op en top!!! Jullie zijn echte soldaten altijd brengen jullie weer die glimlach op mijn gezicht!
8 jul 2024 om 14:32 Was weer super!! Lekker eten en goed warm. Vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer!
5 jul 2024 om 16:00 Vroeger was het eten goed, maar de laatste tijd krijg je een dag oude friet of ontbrekende items uit het menu dat je bestelt. Was vroeger mijn favoriete plek, maar ik heb niet veel keus en moet iets anders zoeken.
3 jul 2024 om 0:09 Meer dan 2 uur moeten wachten op mijn eten
2 jul 2024 om 20:33 Fijne kapsalon met verse groenten en vriendelijke bezorger. Top!
27 jun 2024 om 18:19 Top
22 jun 2024 om 20:20 top gegeten
21 jun 2024 om 8:12 Heerlijk eten, elke keer weer! En altijd gezellig met het eten ophalen.
18 jun 2024 om 21:44 Heerlijk gegeten!!! Zoals altijd.
16 jun 2024 om 21:21 Joekel van een schotel, lekker warm en superkrokante friet. Top zoals altijd!